Έχετε δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα σε διάστημα 14 ημερολογιακών ημερών. Οι επιστροφές γίνονται δεκτές σε περίπτωση που παραλάβατε λανθασμένο εμπόρευμα από αυτό που παραγγείλατε. Σε κάθε περίπτωση, το εμπόρευμα θα πρέπει να συνοδεύεται απαραίτητα από την πρωτότυπη απόδειξη – τιμολόγιο αγοράς. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι το προϊόν να βρίσκεται στην κατάσταση στην οποία παρελήφθη (η συσκευασία του να έχει μείνει άθικτη, να μην έχει ανοιχτεί , να μην υπάρχουν ζημιές και να μην έχει παρέλθει η ημερομηνία λήξης του σε ειδικά προϊόντα).

Σε καμία περίπτωση δεν γίνονται δεκτές επιστροφές προϊόντων που έχουν αγοραστεί κατόπιν παραγγελίας.

Η psiktolik.gr ευθύνεται για αποζημίωση σε περίπτωση έλλειψης συμφωνημένης ιδιότητας ή ύπαρξης ελαττώματος μόνο αν αυτό έχει προκληθεί από υπαιτιότητα της, οπότε και δεν ευθύνεται για ελαφρά αμέλεια.

Πριν από κάθε επιστροφή απαιτείται να προηγηθεί συνεννόηση με το Ηλεκτρονικό κατάστημα της psiktolik.gr

Επιστροφή χρημάτων σε ακυρωμένη παραγγελία με υπαναχώρηση του ιδίου του πελάτη, γινετε μόνο με κατάθεση των χρημάτων σε μία απο τις συνεργαζόμενες και ανερτημένες τράπεζες του καταστήματος αν η πληρωμή εχει γίνει με τραπεζικό έμβασμα.  Σε περίπτωση που εχει γίνει μέσω πιστωτικής κάρτας γίνετε η ακύρωση της πληρωμής και η επιστροφή των χρημάτων στην κάρτα σας.

H επιστροφή γίνεται στην διεύθυνση: Μαυροκορδάτου 38, Θεσσαλονίκη.